Over RAAK

RAAK staat voor glasheldere boodschappen van goede initiatieven. RAAK geeft zichtbaarheid aan de non-profit sector en creatieve organisaties en initiatieven en maakt inzichtelijk waar deze voor staan. Of het nu gaat om een theatervoorstelling, een congres of een maatschappelijk verbeter-de-wereld initiatief, met film legt RAAK de kern van een organisatie of initiatief krachtig vast.

Wie is RAAK?

rubenraakIk heb mij gespecialiseerd in de creatie en overdracht van beeld. Vanuit mijn ervaring met de creatieve en non-profit sector denk ik graag mee hoe een organisatie zich scherper kan profileren, zonder zichzelf te verliezen. Naast mijn werk als filmmaker ben ik docent Marketing en Onderzoek aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Mijn streven is het produceren van – vaak korte – films met een heldere boodschap, samen met concrete handvatten om de film (digitaal) uit te zetten bij de doelgroep.

Ruben de Boer

Hoe werkt RAAK?

Afhankelijk van de opdracht werkt RAAK alleen of samen met geluidstechnici, regie- en productieassistenten. Er wordt gewerkt met de beste apparatuur van onder andere Blackmagic Design, Nikon en Sound Devices, waarbij helder geluid dezelfde aandacht krijgt als een pakkend beeld. RAAK steunt de opdrachtgever niet alleen bij het uitzetten van het uiteindelijke product, ook de voorbereiding voorafgaande aan een filmshoot krijgt aandacht. Samen zorgen we zo voor een prettige samenwerking en een prachtig eindresultaat.

“Niet geschoten is altijd mis.”