Portfolio

RAAK bestaat sinds 2014. Hieronder is een selectie uit het portfolio van RAAK te vinden. Het uitgebreide portfolio is hier te vinden op de Vimeo pagina van RAAK. Wil je graag een (promotie)film voor een eigen initiatief of bedrijf? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Documentaire ‘Van Binnenuit’

Een korte documentaire over de Voorstraat en het 'Le Mini Who?' festival. Ondernemers en verbinders vertellen over hun passie voor muziek, de veranderingen in de Voorstraat en hun dromen voor Utrecht.

Documentaire ‘Welkom’

Een documentaire (12 minuten) over specialty coffee in Utrecht. Uit eigen nieuwsgierigheid ging RAAKfilms op bezoek bij vijf koffie ondernemingen en vroeg door over gastvrijheid en ondernemerschap.

Promo ‘The Queen’ Escape Room

De Utrechtste spellenwinkel 'Subcultures' heeft sinds kort een eigen Escape Room. Deze Escape Room is geinspireerd door een verhaal van Roald Dahl. RAAK films schoot een spannende promotiefilm.

Rotslab’s ‘Het Gezondste Festival’

Het Gezondste Festival is een reizend evenement met allerlei installaties en proefjes om deelnemers te stimuleren om in gesprek te gaan over gezondheid; zowel persoonlijke als grotere vraagstukken zoals voedseltekorten.