Portfolio

RAAK bestaat sinds 2014. Hieronder is een selectie uit het portfolio van RAAK te vinden. Het uitgebreide portfolio is hier te vinden op de Vimeo pagina van RAAK. Wil je graag een (promotie)film voor een eigen initiatief of bedrijf? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Promo ‘Digiminderen’

Johan van Houten schreef het boek "Digiminderen" over zijn ervaringen met een jaar lang offline leven. RAAKfilms deed de camera, licht en montage van deze video ter ondersteuning van de lancering van het boek.

Documentaire ‘Welkom’

Een documentaire (12 minuten) over specialty coffee in Utrecht. Uit eigen nieuwsgierigheid ging RAAKfilms op bezoek bij vijf koffie ondernemingen en vroeg door over gastvrijheid en ondernemerschap.

Documentaire ‘Van Binnenuit’

Een korte documentaire over de Voorstraat en het 'Le Mini Who?' festival. Ondernemers en verbinders vertellen over hun passie voor muziek, de veranderingen in de Voorstraat en hun dromen voor Utrecht.

Promo ‘The Queen’ Escape Room

De Utrechtste spellenwinkel 'Subcultures' heeft sinds 2015 een eigen Escape Room. Deze Escape Room is geïnspireerd door een verhaal van Roald Dahl. RAAK films schoot een spannende promotiefilm.